El passat 13 de març, a la sala d’actes de la Diputació de Lleida, es va fer la presentació de la “Guia per a una infància i criança saludables” elaborada per l’associació de criança respectuosa “Llavors de Vincle” de Lleida. Aquesta guia neix per la motivació d’algunes famílies que van pensar que podría ser útil per donar suport en vers la criança a altres  famílies.

 

Es tracta de la primera edició d’aquesta guia, que conté 13 decàlegs per a famílies primerenques (o no), en la cura de la primera infància. La guia de 54 pàgines està estructurada a través dels decàlegs i l’explicació en detall de cadascun dels punts. Es parlen de temes com el part, el vincle, la lactància, les emocions, el joc, el plor, el son i altres temes rellevants per aconseguir una criança saludable.

Aquesta obra ha estat possible després de més d’un any de treball que ha dut a terme l’associació recopilant els decàlegs i validant-ne la informació, i ara està disponible en format paper, i també es pot consultar online a través d’aquesta pàgina.

La Diputació de Lleida ha col·laborat en la impressió de 2500 còpies de les guies, i el Institut Català de la Salut (ICS) en la difusió en els centres de salut. L’ICS la lliurarà a totes les gestants en la darrera visita d’embaràs a través de les llevadores.

L’associació Llavors de Vincle té el propòsit de poder fer arribar la guia més enllà de la demarcació de Lleida.

Consulta aquí mateix la guia online!

0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte