La ‘Guia per a una infància i criança saludables’ neix de la motivació d’un grup de famílies interessades en la criança conscient. Conté tretze decàlegs sobre naixement, vincle afectiu, lactància, plor, son, porteig, alimentació, emocions o jocs, entre d’altres.

Les llevadores de l’atenció primària de Lleida difonen entre les embarassades la Guia per a una infància i criança saludables, editada per l’associació Llavors de Vincle. Es tracta de la primera edició d’aquesta Guia, que conté 13 decàlegs per ajudar les famílies en la cura dels nens i nenes durant la primera infància. La Guia, de 54 pàgines, està estructurada a través dels decàlegs que parlen de temes com ara el part, el vincle, la lactància, les emocions, el joc, el plor, el son, i altres temes rellevants, per aconseguir una criança saludable.

Aquesta obra ha estat possible després de més d’un any de treball, que ha dut a terme l’associació. La publicació també es pot consultar en línia, a través d’aquesta la web. www.lldv.org/guia

0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte