Llavors de Vincle diu gràcies, gràcies, gràcies (Història d’un somni)

És difícil descriure totes les emocions que hem viscut aquests dies. Fa 7 anys vam celebrar el naixement de Llavors de Vincle, Som una associació de famílies que dona suport en la criança i educació dels infants i adolescents, afavorint espais de trobada i diàleg, creant xarxa i això ens ha dut al llarg d’aquest anys a promoure activitats entorn aquest eix bàsic.

Als projectes que imaginàvem en dèiem somnis i de seguida ens posàvem a treballar per tal de que poguessin esdevenir realitat. Fa quatre anys vam tenir un somni: volíem transmetre un missatge que parlés de la importància, de la riquesa i el valor de la multiculturalitat, i alhora de la normalització de la lactància materna. Defensem que, per a aquelles mares que així ho desitgin, la lactància ha de ser un acte de llibertat, d’ aferrament del vincle amb la seva criatura. I cal que estigui completament normalitzat, en qualsevol entorn.

El nostre somni tenia noms i cognoms, i era el de Mireia Serra i Bernadó, la Lily Brick. Les seves obres, no són sols imatges planes, ella és una artista que explica històries i transmet missatges, que treu l’art al carrer per fer que estigui a l’abast de tothom. Li agraïm que s’enamorés del nostre somni i el volgués fer seu, tant a ella com a la seva representant , la Laura, que tant ens ha facilitat la comunicació i la logística.

Com tot gran projecte, necessita col.laboracions i això ens va portar a buscar i crear sinergies amb altres entitats que compartissin la nostra visió i valors. Aquestes entitats, públiques i privades,ens han ajudat econòmicament a dur-lo a terme. Sense elles, simplement, no hauria estat possible. I per tant, el nostre total agraïment a l’IEI- Diputació de Lleida, Col.legi Oficial d’Infermeria de Lleida, Col.legi Oficial de Metges, Col.legi Oficial de Psicòlegs, BarnaKapital i Alleta.

Gràcies també a la Comunitat de veïns i veïnes de l’edifici on s’ha pintat el mural, que han permès que aquesta obra d’art es pogués desenvolupar a casa seva.

Gràcies a La Paeria per l’atorgament de permisos, cessió de jocs de la ludoteca i pre-acondicionament de la plaça del mural. Així com totes les entitats del barri de Cappont que des del primer moment han volgut col·laborar amb nosaltres amb les activitats que s’han dut a terme aquesta quizena dins de les 1eres Jornades Alletament i Vincle.

Gràcies també i molt especialment al Col·lectiu Cultural Cappont per tota la feina i suport, i a tots els comerços i professionals de la ciutat, que han volgut contribuir desinteressadament per que poguessin fer una magnífica panera per a sortejar que ens ajudarà a finançar el projecte.

Als mitjans de comunicació que se n’han fet ressò i i com no, a totes les famílies que heu assistit a les activitats organitzades i a la Gran Festa d’inauguració del mural, del que,per cert, en falta l’altra meitat, així que l’expectació continua. No dubteu en passar-lo a visitar per l’Avda. Dra Castells, alçada c/Riu Sió.

Des de l’associació seguirem treballant per a fer vincle, per a les persones, per als infants i adolescents, per a les famílies a favor d’una criança conscient i respectuosa. Us animem a conèixer el què fem a la nostra web i xarxes socials, a fer-vos família sòcia i enriquir aquest gran somni a les nostres terres.

De nou, gràcies, gràcies, gràcies.

Homenatge de Lily Brick a la lactància
Segre

0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte