Donapopa guanya un premi extraordinari a la labor de promoció de la lactància materna i canvi cultural a la comunitat al XVIII Congrès Nacional Fedalma

La gegantona Donapopa de la nostra Associació Llavors de Vincle de Lleida va ser presentada en societat el 29 de maig d’aquest any 2022 i ha participat en nombrosos events per aconseguir el seu fi: contribuir a la cultura de la lactància, aconseguir una societat on la dona no senti que s’ha d’amagar per donar el pit, ni se la convidi a fer-ho; una en què sigui habitual veure dones alletant.

La pediatra de Les Borges Blanques Mireia Biosca Pàmies, membre de la nostra associació i una de les promotores de la seva creació, l’ha presentat al XVIII Congrès Nacional FEDALMA celebrat els dies 7-8 d’octubre a Elx, coincidint amb la Setmana Europea de l’alletament matern. La comunicació sobre la creació i l’objectiu de la gegantona, ha rebut el premi extraordinari a la labor de promoció de la lactància materna i canvi cultural a la comunitat. Fedalma és una federació d’àmbit estatal que reuneix actualment més de 100 associacions i grups de suport de tot Espanya que es dediquen a la promoció, protecció i suport de la lactància materna com a estratègia de prevenció per a la salut.

En aquest context, cal remarcar la importància de la promoció de l‘alletament matern pels nombrosos beneficis que té tant per la mare i pel nadó, com per la societat i el medi ambient i la conscienciació en la nostra societat actual.

 

0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte