Grup de criança conscient a Terres de Ponent

Som un grup de persones de diferents àmbits; mares i pares, professionals de l’educació, la salut, l’art, el creixement personal… interessades en tot allò referent a la criança natural i respectuosa amb les necessitats dels infants i altres membres de la família.

Inicis

germ-59159_1280Les persones que hem viscut la creació de Llavors de Vincle hem assistit emocionades i sorpreses a l a força del  creixement que pot tenir una llavor si es planta i es donen les condicions adequades.

Durant els mesos de març i abril del 2015  moltes de nosaltres ens hem conegut o vist per primer cop, ens hem reunit, parlat, consensuat, compartit i sobretot ens hem emocionat en descobrir tot allò que ens uneix, i el potencial que podem tenir com a grup. Això ens ha i l·lusionat i donat forces per engegar aquest projecte que de ben segur donarà molts fruits.

Que ens mou

Principalment un amor i respecte incondicional cap als nostres fills, cap a la infància en general. Considerem a tots els nens perfectes per essència.

child-559407_1280Com a pares i educadors volem acompanyar-los, compartir experiències, aprenentatges, emocions i presència.

Ens uneix, creure que podem participar en crear allò què ens agradaria que existís  i aprendre junts en fer-ho.

Som totalment conscients de la nostra responsabilitat amb aquestes llavors (els infants). Tenim la certesa de que amb el vincle afectiu, emocional i físic creixeran arrels sanes i fortes que alimentaran i donaran suport a delicades, saludables i arrelades plantes. I que en alguna primavera de les nostres vides, aquestes plantes esclataran en meravelloses flors il·luminant el món amb els seus colors i fragàncies.

L’Associació Llavors de Vincle

Des de la primera trobada el 20 de març del 2015, com a grup ens vam adonar que Llavors de Vincle, per tal de poder avançar en els seus objectius, necessitaria constituir-se com una associació sense ànim de lucre.

El dia 1 de maig del 2015 germina oficialment l’Associació Llavors de Vincle i es firma l’acta fundacional que constitueix l’associació.

Estatuts Coneix Llavors de vincle Fulletó Llavors de Vincle

El nostre logo

La idea del mandala com a concepte de vincle. Un conjunt de cercles que es repeteixen  al voltant d’un mateix centre, així com d’una llavor en creixen ramificacions que parteixen d’un mateix punt.

logopetit

El cercle parla de grup, comunitat i d’una estructura no jeràrquica ni establerta, tot flueix i es relaciona.

D’una manera més abstracta, s’ha volgut representar una família a cadascun dels sis segments del cercle, les quals estan en contacte les unes amb les altres.

Qui ho ha disenyat

La Mireia Sala (germana Marta Sala, component de Llavors de Vincle) és dissenyadora. Agraïm molt el seu esforç i treball altruista. Gràcies per aquesta obra d’art!

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte