Llavors de Vincle ha treballat per fer arribar a les famílies sòcies i a la ciutat de Lleida els trets diferencials de la criança conscient, donant suport en el procés mitjançat trobades, tallers i conferències freqüents. El resultat d’aquesta feina de tanta gent implicada ha fet que actualment Llavors de Vincle esdevingui pionera en xarxa social en l’àmbit familiar a la ciutat.

Tot aquest treball fet fins ara i l’interès mostrat per moltes famílies sòcies han fet realitat la redacció i publicació d’aquesta guia per un grup de pares i mares de la llavor Acció. Creiem que aquests decàlegs son un kit indispensable de prevenció de dificultats envers la criança per poden oferir un suport per apropar-nos més a una infància i criança respectuoses i saludables per als nostres fills i filles.

Quan ens convertim en mares i pares la vida canvia: tenim meravelloses expectatives de la nostra ma(pa)ternitat, però hem de tenir en compte que és un camí emocionant i també tortuós. Per això, tot i que criem com millor sabem, amb una mica de suport ens serà mes fàcil superar les adversitats per aconseguir una harmonia familiar.

Des de Llavors de Vincle us volem dir que us podem acompanyar en aquest camí!

Guia per a una infància i criança saludables, 2019
Autoria: Llavors de Vincle
Primera Edició: Lleida, gener 2019
©Tots els drets d’aquesta obra están reservats a l’entitat Autora

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte