Sobre l’associació en general

Com hem faig soci?

Per a fer-te soci de Llavors de Vincle has d’accedir aquí. Trobaràs un formulari on omplir amb les teves dades personals, bancàries i altres.

Com em puc donar de baixa?

Per donar-te de baixa has d’entrar amb el teu usuari i trobaràs l’opció de donar-te de baixa al menú. Pots veure-ho en la següent captura.

Amb aquesta opció et donaràs de baixa de l’associació, deixaràs de rebre la informació per Telegram i no se’t passaran noves quotes anuals.

Si has perdut la contasenya fes click al següent enllaç: Reestablir contrasenya

 

El millor es que gestionis la baixa per tu mateix/a, però si finalment tens qualsevol problema envia un email a [email protected].

Que haig de fer desprès de fer-me soci?

Si ja t’has fet soci de LldV t’haurà arribat un correu electrònic, on s’indica el teu número de soci (aquest serveix per al teu nucli familiar) i un link per a crear un perfil a la comunitat. Dins la comunitat podràs participar als fòrums i apuntar-te a la llavor on vols participar. Des d’aquí pots accedir a la comunitat.

Ja m'he apuntat a una llavor, i ara què?

Un cop t’has apuntat a una llavor, les vocals del grup acceptaran aquesta sol·licitut per unir-t’hi. Un cop dins veuràs un mur on es visualitzen els darrers moviments de la gent de la llavor, els forums de treball oberts, la galeria “media” i els documents de la llavor. Pots començar llegint la última acta de la llavor, així sabràs que és l’últim que s’ha parlat i treballat.

No tinc temps per aportar res ara mateix, m’haig d’apuntar a una llavor igualment?

No és necessari. Cadascú aporta el que pot quan pot. Rebràs informació pels diferents mitjans de difusió.

Qui crea les activitats que es fan a LldV?

Tu mateix/a ho pots fer! Estas motivat per oferir alguna cosa que tu saps fer, o coneixes a un ponent que pot fer una xerrada que podria ser interessant per a les famílies de LldV? Doncs fes la proposta a les vocals i s’hi ha interès de les famílies només caldrà posar data i demanarem una sala a un centre cívic. Aquesta és una associació sense ànim de lucre, famílies que comparteixen el que saben amb altres famílies, primem la gratuïtat de les activitats sempre.

Sobre la quota de soci/a

Quan costa ser soci/a?

La quota anual de Llavors de Vincle és de 20€ per família socia. Es paga anualment mitjançant rebut bancari durant el mes d’octubre.

Quan es paga la primera quota?

La primera quota, o quota d’alta, es paga al cap d’un temps d’haver-se donat d’alta o fins finals de juny. (I les següents quotes cada octubre com la resta de socis.)

Si et fas soci l’ultim trimestre del cicle (juliol, agost o setembre) es gratuit fins l’octubre i ja et servirà com la quota anual del proper any.

Es pot demanar exempció de la quota?

Si per motius econòmics no pots assumir la quota, però t’agradaria formar part de Llavors de Vincle de totes formes, pots enviar-nos un correu a [email protected] explicant els teus motius i sol·licitant una quota subvencionada.

Sobre la web LldV

Crec que he perdut la meva contrasenya…

Pots recuperar la teva contrasenya des de aquí

On puc veure les activitats que organitza LldV

Aquí trobarás totes les activitats que organitza la nostra associació

Com publico una activitat que organitzo a LldV al calendari de la web?

Tu mateix pots organitzar i publicar activitats a LldV. Per a crear-la has d’entrar a la comunitat, al teu perfil i al apartat d’activitat, pots cear una activitat com anfitrio, pestanya “Activitats meves”. També pots accedir directament a través del següent enllaç, només canviant la paraula admin pel teu nom d’usuari, en la URL:

http://www.llavorsdevincle.org/members/admin/activitats/my-events/?action=edit

Aquest tutorial et mostra com fer-ho pas a pas.

He trobat una activitat que podria interessar a mes gent. Que puc fer?

Envia un mail a [email protected] amb el cartell de la activitat i aviat la publicarem aquí o enviarem una difusió via WhatsApp amb el mòbil de LldV

Com em faig soci de la web?

Aquí pots trobar un tutorial de com fer-ho

Com accedeixo a la comunitat de la web?

Aquí pots trobar un tutorial de com fer-ho

Que puc fer a la comunitat de la web?

Aquí pots trobar un tutorial per veure-ho.