Cada any l’associació de criança conscient de Ponent Llavors de Vincle, dona veu als infants i els seus drets, per això us fem arribar l’informe sobre el respecte del procés del control d’esfínters en infants en centres educatius revisat i actualitzat, per poder informar a les famílies i docents sobre la realitat dels seus deures i drets, que també fem arribar a les famílies amb infants amb menors de 0-5 anys.

A més us presentem el distintiu “Bolquer Friendly” amb el què el vostre centre es podrà sumar a la campanya anual de Llavors de Vincle.

Per facilitar-vos aquest distintiu heu d’entrar en el següent enllaç per triar dia i hora per la formació gratuïta als docents i famílies “El control d’esfinters. Una etapa madurativa desconeguda”, en format online o presencial.

En aquesta formació us mostrarem com acompanyar l’infant amb bolquers, com funciona el control d’esfínters a nivell neurològic i què diu la llei sobre la protecció de les i els menors.

D’aquesta forma rebreu el distintiu en format de qualitat per afegir-lo al web i vindrem personalment a portar-vos l’adhesiu i formar part del llistat d’escoles de primària i escoles bressol respestuoses amb l’infant amb bolquers i els seus processos.

Les enquestes a les famílies sobre l’opinió sobre l’acompanyament del procès de control d’esfinters a les escoles, també forma part de la campanya anual, on recollirem informació per realitzar estadístiques sobre la realitat als centres.

Distintiu "Bolquer Friendly"

Informe sobre el respecte del procés del control d’esfínters en infants en centres educatius

Informe sobre el respeto del proceso del control de esfínteres en niños en centros educativos

0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte