Celebrem la Setmana Europea de la Lactància Materna

El 2022 va ser un any important a Llavors de Vincle per la presentació de la gegantona DonaPopa al Festival Enre9 al barri de la Mariola de Lleida (maig) i per la celebració de la Setmana d’Alletament i Vincle com a cloenda del projecte de creació del mural de la Lily Brick al barri de Cappont de Lleida (novembre).

Aquest any, a l’octubre quan es celebra la Setmana Europea de la Lactància Materna, ens sumem a la iniciativa de seguir visibilitzant l’alletament matern. Des de Llavors de Vicle col.laborem amb les activitats que s’han organitzat des de les llevadores i la pediatría de primària de Lleida, que són les següents:

I Concurs fotogràfic Lactància Materna LLEIDA 2023 on podeu enviar les fotos dels vostres lactants i infants alletant, o fer-les a mares que us donin el seu consentiment d’imatge.

Bases i formulari: bit.ly/concursfotosLMLleida2023

Data màxima 28 de setembre.

 

Exposició de les fotografíes de mares alletant presentades al concurs, a la sala de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, des del dia 2 al 6 d’octubre del 2023.

 

Jornada d’alletament i vincle 2023 el día 05/10/2023 de 9 a 14 hores a la Sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova amb un programa molt interessant i útil tant per families com professionals.
Al finalizar, es donaran els premis del concurs fotogràfic on Llavors de Vincle hi participa amb dotació econòmica.

Inscripció a la jornada abans del 28 de Setembre a bit.ly/JornadaAiV2023

Us convidem a la participació.

 

 

0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte