Buscàvem un Sant Joan especial. Teníem ganes de viure’l connectats en família i envoltats d’altres famílies en la natura.

Volíem gaudir de la màgia d’aquesta nit tan especial, ens calia doncs un espai on les famílies  compartissin alguns denominadors comuns: el respecte, la calidesa i la possibilitat de sentir-nos lliures de ser.

Recordàvem haver trobat aquesta llum en la trobada de Dansa en família un bonic cap de setmana de ja fa un temps.

Així que ens van enviar la proposta i ens vam llençar a la descoberta de una nova aventura en família.

Vam arribar i algunes famílies de forma molt especial van fer-nos sentir com a casa, van acompanyar-nos a formar part, es van generar moments senzills i màgics com córrer sota la pluja dels aspersors, en Guiu es va entusiasmar recollint estels caiguts de la màgica nit de Sant Joan, amb la pedreta blava, demanant desitjos  i saltant la foguera màgica de Sant Joan.

Amb molt amor i presència vam acompanyar la gestió dels conflictes que ajuden a créixer els infants en la seva descoberta de les relacions humanes, sense judici.

Vaig jugar com una nena sense pensar-m’ho dues vegades apropiant-me de la meravellosa sensació de llibertat.

I esgotats i amb el cor ple d’aventures vam tornar cap a casa, vam esperar que arribes la fresqueta de la nit i vam dormir deu hores seguides.

Vam trobar senzillesa en les propostes, calidesa, amor i respecte en el vincle.

Disposats a deixar-nos nodrir d’ aquesta llavor que ja fa temps que altres van plantar i han anat fent créixer i amb el desig de cuidar-la us volem donar les gràcies i fins aviat.

Pau, Guiu, Aniol i Eli

1 Comentari
  1. Que bonic família! Aquest any nosaltres us vam enyorar! Una abraçada!

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte