IMG-20160328-WA0003Un grup de famílies de Llavors de Vincle vam anar a l’ermita de Sant Antoni d’Ulldemolins a menjar la Mona.

La veritat es que em va fer molta il·lusió anar-hi, doncs per mi es un lloc molt especial, ja que fa uns 15 anys, quant ja sortia de la llarga etapa de l’adolescència, vaig poder participar amb els meus pares i la meva germana petita a les trobades d’un grup de families vinculades a l’Antroposofia, justament a la casa de colònies d’Ulldemolins (a uns metres de l’ermita de Sant Antoni). Quant records… va ser allí on vaig començar a somiar que un dia, quan jo sería mare, també ho podria viure amb aquella consciencia…

Quan nosaltres vam arribar, un grup de famílies de LldV estaven fent una excursió per la zona, i nosaltres ens vam anar instal·lant a les taules que teniem reservades, on ja vam trobar cares conegudes!

Quant van tornar de l’excursió ens van explicar l’aventura, el Ramon Xavier va fer de guia per un caminet preciós vora el riu, i l’Esther es va fer un esquinç al genoll…, malgrat tot l’Esther es va alegrar que només fos un esquinç perquè es pensava que s’havia trencat alguna cosa…

Cada familia va dur el seu menjar, bé, alguns es van deixar part del dinar a la nevera de casa…, per sort vam compartir i allí hi havia un petit bar familiar on vam poder comprar vianda….

L’espai estava molt ben equipat amb font d’aigua natural, barbacoes, molts arbres, parc infantil, caminets d’aventura, bar i serveis. Els petits exploradors s’ho van passar molt bé i els grans exploradors també!

Gran dia amb la millor companyia!!

PD: Gracies a la Isabel Escuer i al Ramon Xavier per organitzar i reservar, una llàstima que la Isabel no hi va poder venir…

1 Comentari
  1. Gràcies per l’escrit Elisenda! M’alegro que ho passessiu be. Si, mira això va com va! A la propera no faltaré. Una abraçada a tots.

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte