aniversarilldv copia

Famílies!! Estem de celebració!! Llavors de Vincle hem fet 1 any!

sprout-1136131_1920Aquesta primera volta al sol, Llavors de Vincle, hem fet un dels passos més importants i decisius en l’etapa de qualsevol família; hem germinat. I això que vol dir? Doncs germinar no és res més que el procés pel qual una llavor acaba el seu període de dormició per passar a la vida activa.
Durant aquest any hem reunit les emocions, els raonaments, els valors, les creences, els dons i els interessos en general de totes aquelles famílies que formem part de LldV amb l’objectiu de trobar el nostre espai dins aquesta nostra societat i així ajudar a les nostres «petites» famílies a desenvolupar-se d’una forma més lliure i sostenible.

Així doncs, després d’aquest any, ja estem actius!

Entre tots i totes hem aconseguit la temperatura, l’aigua, l’oxigen i les sals minerals necessàries per fer realitat Llavors de Vincle!

FELICITATS!

PD: Als i les incondicionals: gràcies per obrir camí! 😉

Laia Sió Berengué

 

US ANIMEM A DEIXAR EL VOSTRE COMENTARI DE COM HEU VISCUT FINS ARA LLAVORS DE VINCLE I QUE REPRESENTA PER VOSALTRES

1 Comentari
  1. Elisenda Franquet 8 anys ago

    Son tantes coses en tant poc temps… i només de pensar les que encara queden per fer m’emociona… hi ha gent que he conegut de nou i que sembla que conegui des de tota la vida… està ple de bones persones! I veure els petitets com es van fent grans… La veritat es que es el meu somni fet realitat!! Llavors de Vincle es un tresor meravellós que cal cuidar i mimar!!! Poder viure la criança del meu fill amb tots vosaltres es un regal! Gràcies a totes i tots els que ho feu possible!

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte