Durant l’última setmana d’agost amb la llavor famílies vam organitzar una acampada a casa de camp de la meva família on he passat molts caps de setmana i estius. Em feia molta il·lusió que els petits poguessin gaudir igual que ho feia jo del espai i del bosc del voltant, així ha estat gràcies a llavors de vincle.

La trobada va començar dissabte al matí, van anar apareixent famílies (dues  hi havien dormit ja divendres) i durant el matí els petits van jugar moltíssim al galliner i a la piscina. Va ser el moment de presentar la casa i l’espai, l’hort, la sala on menjavem, el boti boti, la piscina i la zona on vam acampar. Tothom va portar algo cuinat de casa i tots junts vam dinar. A la tarda mentre els petits jugaven a la piscina i alguns pares i mares muntaven tendes d’acampada, altres preparavem la massa per a poder fer pizzes per la nit.  A mitja tarda cada nen va fer la seva pròpia pizza i va ser molt divertit veure els ingredients que hi afegien, les formes que feien i sobretot al vespre veure com se les menjaven. Els grans també vam estar experimentant amb les pizzes i vam sopar molt a gust. Els petits estaven reventats i van anar a dormir bastant d’hora, alguns pares ens vam quedar fent una infusió i xerrant.

Al matí següent cada tenda va obrir-se en moments diferents, de les 7h a les 10h vam anar despertant, esmorzant i cap a les 11h vam sortir a fer geocatxing, no vam anar a gaires catxes ja que feia calor. Vam preparar una paella vegetal amb els ingredients que tots vam portar i ens va quedar prou bona per no haver-ne fet mai de tant grans 🙂

Les famílies poc a poc van anar marxant i la casa va quedar amb el record de moltes riatlles, les gallines amb un columpi i una trampa per a guineus instal·lada pels petits enginyers i els gossos contents de tantes carícies i atencions.

Moltes gràcies a totes les famílies que vau acudir per gaudir tant del moment, va ser molt bonic passar un cap de setmana amb vosaltres.

2 Comentaris
  1. Vam passar un cap de setmana genial, gràcies per fer-ho possible!

  2. Zaida Aznarez Aloy 7 anys ago

    Oooii!! Que bonic recordar-ho!! Va ser genial, ho hem de repetir!!

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte