-
AutorEntrades
-
-
2 de juliol de 2015 a les 20:03 #4479lucia montoliu montesParticipant
Hola gente!
Be, poster us semblo una mica ruc, pero es que cada día m’hi trobo… El meu fill te 16 mesos i ja mes o menys menja de tot, evidentment vam fer una temporadeta pures pero prefereix el menjar de veritat. Ara pero, esta molt desganat ja m’imagino que ho fa la calor.. pero nomes vol menjar el que vol. El rotllo es que no tinc massa idees per fer a l’hora de sopar i em fa la sensacio que li faig sempre el mateix (peixet, pesols, truita, pa amb tomata..) que es el que es menja millor. Pero potser teniu alguna idea o us ha anat be algun truquillo i aixi m’inspiro..
De tant en tant li faig hamburgueses caseres i hi fico tot el que em sembla perque aixi em quedo tranquila que menja be, pero claro.. mas variado mejor.Moltes gracies!!!
Lucia
-
2 de juliol de 2015 a les 23:57 #4480Natàlia Camps CasesParticipant
hola Lucía,
Doncs ara a l’estiu pots provar també cremes de verdures fresquetes, entren bé i aprofites les verdures de temporada tipus carbassó, les tomates per “gazpacho” i sinó també en pots fer de pastanaga, carbassa,… Les deixes refredar i una estona de nevera.
També la “ensaladilla rusa”, fresqueta a nosaltres ens agrada i és una altra manera de menjar verdura.
També pots fer empanades petites del que vulguis, verdures, carn, formatge,…
També pots provar a fer amanides de pasta, de llenties, fresquetes i hi pots posar el que vulguis ou dur, panís (del tou d’amanida no del dur), formatge, enciam trossejadet, tomata… Potser són més de dinar que de sopar però és una idea…
Pizza casera, a la meva filla li encanta!! A més, pot participar en l’elaboració.
Espero que et sigui d’ajuda, bona nit!
-
4 de juliol de 2015 a les 10:54 #4488Marta SalaSuperadministrador
Jo per sopar també sempre estem igual 🙁 és un rollo!
Però quan m’ilumino faig crema de carbassa (jo li poso llet de coco i llenties vermelles), crema de carbassó igual. A l’hivern intento fer sopes i ara a l’estiu doncs també sopes fredes (meló, tomàquet,..) alguna nit ens fem pizza casera,… Realment odio fer el sopar jajajaja sóc molt més de dinars :pEnviado desde mi D5503 mediante Tapatalk
-
4 de juliol de 2015 a les 15:43 #4493Zaida Aznarez AloyParticipant
jo per sopar tiro molt de vaporitzador, sobretot quan he de fer altres coses per la tarda. La reina de les verdures al vapor és la patata, però no li fem lleig a res. si ho fas al migdia mentre fas el dinar, a la nit ja esta fresquet i amb raig d’oli ens ho mengem la mar de bé. L’altra opció és l’hummus, que des de que he descobert que es pot juntar amb diferents coses ( guacamole, remolatxa…) estoy que me salgo!! jaja i sempre els hi agrada, al ser de picoteo així sucant els hi atreu molt. Evidentment les cremes fresques trionfen! a vegades per a que els hi resulti més divertit els hi poso amb palleta, que sembla que així mola més menjar.
Enviado desde mi GT-S7275R mediante Tapatalk
-
4 de juliol de 2015 a les 15:47 #4494Marta SalaSuperadministrador
Osti jo també, humus, guacamole, mutabal… Som uns fans del picoteo
Enviado desde mi D5503 mediante Tapatalk
-
5 de juliol de 2015 a les 1:19 #4503lucia montoliu montesParticipant
hola Lucía,
Doncs ara a l’estiu pots provar també cremes de verdures fresquetes, entren bé i aprofites les verdures de temporada tipus carbassó, les tomates per “gazpacho” i sinó també en pots fer de pastanaga, carbassa,… Les deixes refredar i una estona de nevera.
També la “ensaladilla rusa”, fresqueta a nosaltres ens agrada i és una altra manera de menjar verdura.
També pots fer empanades petites del que vulguis, verdures, carn, formatge,…
També pots provar a fer amanides de pasta, de llenties, fresquetes i hi pots posar el que vulguis ou dur, panís (del tou d’amanida no del dur), formatge, enciam trossejadet, tomata… Potser són més de dinar que de sopar però és una idea…
Pizza casera, a la meva filla li encanta!! A més, pot participar en l’elaboració.
Espero que et sigui d’ajuda, bona nit!
em va perfecte!! merci natalia 😉
Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
-
5 de juliol de 2015 a les 1:21 #4504lucia montoliu montesParticipant
Jo per sopar també sempre estem igual 🙁 és un rollo!
Però quan m’ilumino faig crema de carbassa (jo li poso llet de coco i llenties vermelles), crema de carbassó igual. A l’hivern intento fer sopes i ara a l’estiu doncs també sopes fredes (meló, tomàquet,..) alguna nit ens fem pizza casera,… Realment odio fer el sopar jajajaja sóc molt més de dinars :pEnviado desde mi D5503 mediante Tapatalk
a mi me passa igual! pels dinars investigo i experiento jajaj m’agrada molt cuinar pero els sopars em desesperen. a part el nen esta febt una miqueta el tonto.. les coses que li agradaven ja no les vol i he d’anar probant. merciiii!
Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
-
5 de juliol de 2015 a les 1:22 #4505lucia montoliu montesParticipant
jo per sopar tiro molt de vaporitzador, sobretot quan he de fer altres coses per la tarda. La reina de les verdures al vapor és la patata, però no li fem lleig a res. si ho fas al migdia mentre fas el dinar, a la nit ja esta fresquet i amb raig d’oli ens ho mengem la mar de bé. L’altra opció és l’hummus, que des de que he descobert que es pot juntar amb diferents coses ( guacamole, remolatxa…) estoy que me salgo!! jaja i sempre els hi agrada, al ser de picoteo així sucant els hi atreu molt. Evidentment les cremes fresques trionfen! a vegades per a que els hi resulti més divertit els hi poso amb palleta, que sembla que així mola més menjar.
Enviado desde mi GT-S7275R mediante Tapatalk
jjajaja! com mole la crema amb palleta!! ho probareee. i la vaporera ja fa dies que me la penso tmb.. graciaaas!!
Enviado desde mi GT-I9505 mediante Tapatalk
-
-
AutorEntrades
- Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.