La llavor famílies es va reunir el passat 5 d’abril, i pel que sembla va ser una reunió molt i molt fructífera on es van concretar moltes activitats i trobades.

  • Calendari setmanal de(Re)descobrim els parcs (podeu consultar les dates de les pròximes trobades a la web)
  • Trobada familiar d’abril – A les basses d’Alpicat (que ja va tenir lloc)
  • Trobada familiar de maig – Va ser una excursió de geocatxing
  • Trobada familiar de juny (dies 23 i 24 de juny) – Revetlla de St. Joan als tipis de Saira (podeu consultar i fer reserva a la web)
  • 1a Trobada familiar de juliol (dia 2) – Batnight (Festa dels murissecs: observació i descobriments d’aquests), es realitzen activitats per a infants i famílies a la mitjana durant tot el dia.
  • 2a Trobada familiar de juliol (dies 22, 23 i 24) – Al Festival Esbaiola’t – Festival de teatre al carrer i per a tots els públics que es realitza anualment a Esterri el quart cap de setmana de juliol. Hi trobarem espectacles de circ, de carrer, contacontes, jocs, titelles, tallers i malabars durant tot el cap de setmana. Possibilitat d’allotjar-se en camping o apartament (Més info a la web)
  • Trobada familiar d’agost (dies 27 i 28) – Acampada a Miralles als terrenys de la casa d’estiu d’una familia sòcia (amb piscina, hort, excursions i una ruta geocatxing creada per ells)
  • Trobada familiar de setembre (dia 18) – Escalada esportiva a Sant Llorenç de Montgai (recomanada a partir de 20kg)
  • Trobada familiar d’octubre (dies 22 i 23) – A la Fundació Mona(Riudellots de la Selva – Girona) – Sortida de cap de setmana amb allotjament econòmic per la zona. Visita guiada: coneixereu als ximpanzés i macacos, les seves històries i perquè els hem rescatat. I podreu veure com els agrada l’enriquiment que els heu preparat. Visita guiada + taller en familia. Duració de la visita: 2h- 2:30h. 9€ per persona (a partir dels 4 anys). Taller d’enriquiment: a base de manualitats i molta imaginació, preparareu un joc per als ximpanzés, per fer que les seves vides a MONA siguin més divertides i interessants.
Us mantenim informats de totes aquestes activitats a través dels diferents canals de difusió!
1 Comentari

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte