Excursió al Tossal de Moradilla

Quan

11/11/2018    
10:30 - 17:00

Reserves

5

Tipus

Reserves

Reserves tancades

On

Tossal de Moradilla

El cim més alt del municipi de LleidaSenzilla excursió al cim més alt del municipi de Lleida, que té 243 metres d’alçada. Aquest tossal al qual s’hi accedeix des de prop del poble dels Alamús, té les restes d’una torre de telègraf al seu cim i també restes de trinxeres de la guerra civil, que no van ser utilitzades per la guerra, però sí per una película sobre ella, el 1959, “La fiel infantería”.

L’excursió al Turó de Moredilla és curteta però hi ha una pujada empinada per arribar. I per allà el terreny és irregular amb esvorancs i forats. La carrega històrica del turó i les seves restes és molt important. Les restes provenen del temps en que els àrabs vivien per aquestes terres i després es van fer servir per a la guerra civil. De fet hi ha unes trinxeres encara intactes.

Amb tota aquesta informació que cada família decideixi si és adecuada la excursió per al seu/ seva infant. Quan mes grans són mes la gaudeixen però jo personalment he anat amb el meu fill quan tenia 5 i el petit quan tenia 2 (La pujada la vam fer amb motxila )

Formulari de reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte