Què hi ha darrere de les rabietes

Quan

05/02/2016    
18:00 - 20:00

Reserves

44

Tipus

Reserves

Reserves tancades

On

Orvepard – Organització de Veïns de Pardinyes

Reserveu plaça per la nova xerrada-coloqui a càrrec de la nostra amiga Yvonne Laborda.

En aquesta ocasió parlarem de les rabietes dels nostres fills, de la resolució de conflictes, el món emocional i l’expressió emocional del infant.

Per qui no la coneixeu, o desitgeu saber una mica més, Yvonne Laborda és mare de dues filles i un fill, esposa, escriptora i terapeuta Humanística – Holística Gestàltica i assessora en temes de Criança amb Consciència.

Especialitzada en acompanyar a pares i mares de nens no escolaritzats, a professors conscients que desitgen acompanyar als nens d’una forma diferent, des del respecte pels seus ritmes, interessos i permetent que siguin les persones que han vingut a ser.

Imparteix cursos, tallers i assessorament sobre Criança amb Consciència, Creixement Personal, Comunicació no Violenta, Educació i Aprenentatge Autònom (homeschooling – unschooling), va ser professora durant 15 anys i actualment és una familia Unschooler.

Per mes informació, podeu llegir molts mes interessants articles al seu blog “Aprendiendo todos de todo”o a la seva web personal.
Apunteu-vos per tenir la previsió de gent que vindrà a la xerrada. Gracies!

Els nadons/infants son benvinguts. 

Formulari de reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte