S'estan mostrant 4 fils de resposta
 • Autor
  Entrades
  • #4166

   Hola!
   El meu fill petit te 8 mesos. Fins ara quan tenia son, ens agitàvem els dos i al pit s’adormia.
   Fa aproximadament un mes vaig adonar-me que no volia i vaig decidir fer-lo dormir al pit igual però mentre l’aguantava i em passejava per l’habitació. Funcionava.
   Ara res de les dues coses. Està mort de son i no hi ha manera, si ens agitem nomes vol girar-se i començar a gatejar pel llit agafant lo que troba a la tauleta de nit i amb una energia desbordant. Com si fossin les 9 del matí (crec que ni a aquella hora te tanta activitat). L’agafo el torno a agitar amb mi però res. I bressolar-lo als braços tampoc. Al final desde fa dos dies que he trobat la solució. Posar-lo al fular. Nomes ho faig si ha d’anar a dormir si o si perquè es tardíssim. Sinó el deixo que es cansi fins que cau rendit, ara si, al pit al sofà.
   Amb la nena que ara te tres anys també em passava però no parava d’intentar-ho fins que s’adormia i em costava molt. Recordo que ni a la bandolera s’adormia. Recordo això com lo més pesat de la criança. Ara el petit deixo que s’esgoti (no hi pateixo tan) com ja he dit però us asseguro que a les 12 de la nit veure aquella activitat amb lo cansada que estic jo, em posa nerviosa.

  • #4199
   Marta Sala
   Superadministrador

   Amb aquesta calor el meu petit també ha canviat els hàbits de dormir, ara s’adorm per cansament! Comença a rodar i rodar pel llit, a tocar-ho tot (coixins, la fusta del bressol, es posa la pipa de mil maneres,…) obviament amb tant moviment m’estic amb ell perquè fa uns dies ja va caure del llit.
   Quan ja està a les últimes comença a cridar, i a fer sons amb la boca. Realment és molt divertit. Per sort arriba un punt en el que es relaxa i s’adorm…
   Abans era moolt més fàcil, teta una mica de mimos i queia dormit per hores sense moure’s… Suposo que es fan grans i explorar tira més que el cansament!

  • #4200
   Núria Guijalba
   Participant

   Totalment identificada! La Jana tb té 8 mesos i fa uns dies q a l’hora d dormir li passa el mateix, es gira i comença a gatejar per tot el llit i voler jugar..al final el bressolo caminant i cantantli i a vrgades em funciona. Ahir nit també vaig fer lo de anar al sofa i allà va voler pit i va caure al moment. Jo penso que es la calor i els canvis de son que van fent…molta paciència i anar provant. 😉

  • #4201
   Anònim
   Inactiu

   http://dormirsinllorar.blogspot.com.es/2013/06/preguntas-y-respuestas-sobre-el-sueno.html?m=1

   La calor, les noves fases del son, noves fites adquirides durant el dia…
   És molt dur quan no volen dormir i veus que ténen molta son.
   Ànims

  • #4222

   Ànims Isabel, només quedar prendre-ho amb humor i acompanyar-los de la millor manera possible intentant no mirar el rellotge.
   Si ell et sent més calmada es calmarà.
   ànims!

S'estan mostrant 4 fils de resposta
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte