S'estan mostrant 2 fils de resposta
  • Autor
    Entrades
    • #3982
      Marta Sala
      Superadministrador

      [IMG]http://i61.tinypic.com/sm6loo.jpg[/IMG]
      Veient l’èxit que va tenir el cruixent de Llavors a la trobada dd vocals el faig públic a tothom, super fàcil ja veureu.

      1 got de llavors de gira-sol
      1 got de llavors de sèsam
      1 got de pipes de carbassa
      1 ou
      3 cullerades de sucre per la versió dolça o 1 culleradeta de sal per la salada.

      Batem un ou, afegim el sucre si volem que siguin dolces o la sal si fem la versió salada. Incorporem els tres vasos amb cadascun dels tipus de llavor, barregem bé per a que hi hagi ou per tot arreu.
      Posem en una safata amb un paper de forn, estenem la barreja i la fem uniforme i fineta.

      Per últim ho posem al forn a 15 graus durant 20 minuts o fins que estigui torrat, vigilar que el punt entre torrat i cremat és molt lleuger.

      Quin ús ha agradat més? Dolç o salat?

      Que aprofiti!

    • #4256
      Rosa Prats Novau
      Participant

      Marta,
      Ho vaig provar de seguida. El primer cop se’m va torrar massa, i el segon… no vaig mirar les proporcions i m’hi van faltar moltes moltes llavors, semblava una truita!!!
      Ja et conto què tal la 3a!

    • #4258
      Marta Sala
      Superadministrador

      A la tercera va la vençuda! Es fàcil 1+1+1 de llavors +1 ou 😛

      Petons!

S'estan mostrant 2 fils de resposta
  • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte