S'estan mostrant 20 fils de resposta
 • Autor
  Entrades
  • #4321
   Marta Sala
   Gestor de comptes

   Veient que hi ha famílies amb l’idea de mirar-se cadiretes en sentit contrari a la marxa fins el màxim temps possible obro aquest fil.

   Nosaltres ens vam informar bastant al fòrum especialitzat de http://www.acontramarcha.com, va ser molt útil llegir i veure fotografies de les diferents cadiretes amb varis nens de diferents edats.
   Al final ens vam decantar per la kipplan kiss 2. Aquesta permet anar a contra marxa fins els 4 anys i he vist fotos amb nens de més edat.

   Cal tenir en compte que el cap no sobresurti mai del seient, l’arnes si pot ser sigui de 5 punts d’anclatge i està molt bé que es pugui reclinar bastant. Nosaltres la portem amb el isofix.

   Diuen que la pitjor cadireta de contra marxa es 5 cops més segura que la millor a favor de la marxa. Sobretot pel latigazo que fa el coll, que és un punt molt feble en els petits.

   En aquest fòrum podríem posar article, vídeos, reviews de cadires….
   Jo quan tingui un moment us en faig una de la meva cadireta.

   Enviado desde mi D5503 mediante Tapatalk

  • #4324
   Anònim
   Inactiu

   Bona nit!!
   Nosaltres vam fer com la Marta. Vam investigar en la pàgina de “a contramarcha” i ens vam decidir per una Römer Dualfix, estem molt contents. També és amb isofix.

   Enviat des del meu GT-I9060I usant Tapatalk

  • #4325
   Anònim
   Inactiu

   http://consejosconducir.racc.es/es/tabla

   Val a dir, que la Römer no és la millor considerada pel RACC, però nosaltres estem contents.

   Enviat des del meu GT-I9060I usant Tapatalk

  • #4326
   Anònim
   Inactiu

   [URL] http://consejosconducir.racc.es/es/tabla [/URL]

   Val a dir, que la Römer no és la millor considerada pel RACC, però nosaltres estem contents.

   Enviat des del meu GT-I9060I usant Tapatalk

   Enviat des del meu GT-I9060I usant Tapatalk

  • #4327
   Anònim
   Inactiu

   http://consejosconducir.racc.es/es/tabla

   Val a dir, que la Römer no és la millor considerada pel RACC, però nosaltres estem contents.

   Enviat des del meu GT-I9060I usant Tapatalk

   Enviat des del meu GT-I9060I usant Tapatalk

  • #4328
   Marta Sala
   Gestor de comptes

   En cadiretes a contra marxa és millor mirar si pasen el plus test, un control suec molt exigent.

   Enviado desde mi D5503 mediante Tapatalk

  • #4329
   Sílvia
   Participant

   Parlant de cadiretes pel cotxe jo tinc un dubte. Nosaltres encara anem amb maxicosi ja que te 6 mesos. Pot anar a davant al seient del copilot al sentit contrari de la marxa? He desconectat airbag. Hem trobo que hi ha gent que hem diu q no hi poden anar. Gracies

   Sent from my iPhone using Tapatalk

  • #4330
   Anònim
   Inactiu

   No sé com borrar els missatges repetits!!

   Gràcies Marta, ho miraré. A veure si passa el test la nostra.

  • #4331
   Marta Sala
   Gestor de comptes

   [IMG]http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/17/d6c197625d5a6b18892cc3b5ffad7c6f.jpg[/IMG]

   Per cert aquí teniu el cartell de la jornada de la botiga font, jo us animo a anar-hi però també en no quedar-vos només amb les dues marques que us presentaran. Mireu fòrums especialitzats i pregunteu molt abans de fer la compra. Demaneu que us instal·lin la cadireta al cotxe i provar-la amb el nen si voleu.

   Enviado desde mi D5503 mediante Tapatalk

  • #4332
   Anònim
   Inactiu

   Silvia, hi ha un projecte de llei (no sé si ja ha entrat en vigor) que prohibeix ocupar els seients davanters. Pregunta als mossos o a trànsit per sortir de dubtes.

  • #4333
   Sílvia
   Participant

   Si esta clar ques tot es marketing per a vendre.

   Sent from my iPhone using Tapatalk

  • #4334
   Sílvia
   Participant

   Crec que encara no ha entrat en vigor pero millor preguntare i llestos. Gracies

   Sent from my iPhone using Tapatalk

  • #4335

   Silvia, a la pàgina de la dgt posa que hi poden anar sempre i quan vagin amb algun sistema de retenció infantil homologat i havent desconnectat el airbag.

  • #4337
   Anna bertran carras
   Participant

   Natres vam optar per la de casualplay bicarefix amb tercer punt d’anclatge q es de 0 a 18 kg. No se’n va molt de preu en relacio amb les del sentit d la marxa i de moment el nostre peque hi va molt be. Pero buscare aq q heu comentat fins als 4a per quan li quedi petita

  • #4354
   Soraia/Xavi i Quel
   Participant

   Naltros tenim la Joie Stages, es fins als 18 kg en contra de la marxa. La veritat que estem mlt contents. Es bastant econòmica, sobre uns 200 euros. No te isofix, pero ja la vam agafar aixi pq el meu cotxe no en te.

  • #4355
   Anònim
   Inactiu

   Us confirmo q NO poden anar davant. N+ pot anar davant un menor si els seients posteriors estan & altres menors i ell/a és el + alt i & sistema de retenció.

   Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

  • #4367
   Anònim
   Inactiu

   No tb tinc la römer i estic contenta

   Enviado desde mi XT1068 mediante Tapatalk

  • #6734
   Dolors Pascual
   Participant

   En el meu cas ja tenia un maxicosi amb base isofix, per tant la petita dels 0-9 kilos ja va contramarxa.
   He estat dubtant entre:
   CADIRA gr.0,1 REVERSO PLUS conrcord (grup 1-2 de 9 a 23 kilos, la cadira pesa poc, no es pot girar a favor de la marxa, subjectada amb isofix, pot ser que el nen no arribi a utilitzar-la fins al 4 anys o pel pes o per l’alçada, la marca garantiza més controls de seguretat que ha passat exitosament. Preu apox 390€)
   CADIRA AXKID DUOFIX (grup 1-2 de 9 a 25 kilos, la cadira pesa més i abulta més, pot anar a favor i en contra la marxa. Si va contra la marxa la subjecció és amb isofix però contra la marxa la subjecció és senses isofix, el nen la pot utilitzar fins als 4 anys aproximadament. Preu aprox 450€)
   KIPPLAN TRIOFIX (grup 1-2-3 de 9- 36 kilos, la cadira abulta poc i durant el grup 1 pot anar contramarxa amb isofix però a partir del grup 2 i 3 va a favor de la marxa i sense isofix. Preu aprox 550€)
   És dificil escollir però he prioritzat màxima seguretat el màxim temps possible. Aquesta prestació me la dona sempre que la cadira sigui contramarxa, tingui isofix, i vàrios punts d’anclatge.
   Me decantant per el maxicosi que tinc amb isofix de 0-9 mesos, la cadir Axid duofix de 9-25 kilos contramarxa amb isofix i desprès agafaré una Römmer CADIRA KIDFIX II XP SICT, que entenc que dintre de 4 anys hi haurà versions millors, la qual és isofix, el cinturò passe entre les cames, evita que el nen passi per baix, i es a favor de la marxa.
   També crec que potser millor agafar una cadira per cada edat entenc que una cadira que t’ha de durarar 12 anys les prestacions del inici no son les mateixes pel deteriorament materials, canvi normativa, evolució seguretat. Econòmicament surt no surt molt més car agafar diferents grups.

   Us animo a que penjeu les vostres experiències amb cadires, una abraçada companys.

  • #6886

   Hola noies,
   Us explico la meva situació a veure si em podeu ajudar o explicar-me la vostra experiència. Tinc un nen de 2 anys i ara de qui poc en naixerà un altre, es portaran dos anys quasi bé justos.
   Al cotxe el gran va amb la cadireta a contra marxa la Klippam kiss2 i estem molt contents. A més a més, volíem que el Biel anés a contra marxa el màxim temps possible. Vam anar a informar-nos de quines cadiretes hi havia i quines opcions teníem, pero tot i així, ens es difícil saber que hem de fer.
   Tenim dos opcions:

   1) el bebe que neixerà anar amb la maxicosi fins que hi capigui que normalment es fins als 9 mesos depenen de com sigui i mantenir al Biel a la klippan a contra marxa quasi bé un any més i despres comprar una cadireta del grup 2/3 (que pel que m’han dit ja son totes mirant endavant).

   2) Passar la Klippan al bebe que neixerà (ja que també és grup 0) i comprar-n’hi una altra que sigui grup 1/2/3 i el Biel passar-lo allí, pero també hauria d’anar ja marxa endavant i això no ens acaba de convèncer. La cadireta que si que pot anar en contra la marxa es la klippan triofix i quan passi a grup 2 canviar endavant. També ens recomanen la recaro monza nova o recaro monza nova 2 però es mirant endavant.

   També en podríem comprar una altra del grup 2 que arribi fins als 25kg com la axkid Pero, era per no comprar tantes cadires. Què en penseu?

   Les que us heu trobat amb una situació igual que els vostres fills es porten dos anys com ho heu fet?

   Moltes gràcies!

  • #7003
   Marta Sala
   Gestor de comptes

   La nostra idea es passar al recent nascut a la Kiss2 i comprar una minikid per al Jan que tidnrà 26 mesos. Al novembre volem programar una xerrada a contramarxa des de Llavors de vincle, potser llavors ja teniu la cadireta.

  • #7004

   Hola Marta, gràcies.
   Despres d’estudiar les diferents opcions hem optat pel que dius tu. Li hem passat la kiss2 a l’Eloi, el bebe recent nascut i hem comprat pel Biel l’axkid duofix i estem molt contents amb aquesta opció. L’Eloi va néixer el 15 de setembre i volíem la cadira abans que néixes per a que el Biel ja s’hi anés acostumant i no li vingués tot de nou… Per tant, sí, ja l’hem comprat!
   Igualment gràcies!!

S'estan mostrant 20 fils de resposta
 • Heu d'iniciar sessió per repondre a aquest tema.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account