La Yvonne ha tornat a visitar llavors de vincle i a remoure de nou l’ energia rescatant les parts més profundes de la nostra essència.

Aquesta vegada ha reunit a 70 persones, proposant compartir la trobada amb les nostres mares integrant així les tres generacions de Criança. Entenent com va ser la infancia de les nostres mares i com ens va repercutir en la nostra pròpia infància, ens plantejarem i prendrem consciència de la dels nostres fills…

Segons la Yvonne, en aquest moment com a mares la nostra funció és la de DONAR. Hem de poder donar als nostres fills tot el que necessitin, hem de poder donar tot el que les nostres mares no ens van donar per poder-nos sanar. Donar als fills i a la parella per tal d’omplir el buit que en algún moment de la nostra infància, potser vam tenir… Els nostres fills han de rebre, és la seva essència i el que esperen de les seves mares.

La presència és una paraula clau que la Yvonne sempre vol transmetre en les seves xarrades. La presència de la Mare promou l’establiment d’un vincle adequat i una relació de qualitat amb el seu fill que compensarà els moments d’absència i separació.

Finalment, s’ha generat un debat obert on les mares participaven amb qüestions sobre la criança i la Yvonne deixava caure el seu granet de sorra donant veu sempre a l’infant, i no a la necessitat de l’adult.

Gracies Yvonne per guiar-nos en aquest camí de la maternitat i paternitat.

1 Comentari
  1. Yvonne Laborda 8 anys ago

    Gràcies Núria, bonita… per aquesta cronica.

    Una forta abraçada.

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte