El passat dimarts 2 de Juny va tenir lloc la primera activitat oficial de la nostra Associació Llavors de Vincle, organitzada e impulsada per la Llavor Coneixements.

Vam inaugurar aquesta sessió familiar amb la xerrada “El Vincle ens Mou” impartida per la terapeuta holística i gestàltica Yvonne Laborda.

Una trentena de famílies sòcies vam participar en aquesta xerrada, on el denominador comú va estar el vincle amb els fills. La necessitat natural de fusió amb ells.

 

1433265919897

Es va fer èmfasi en que aquest vincle no només s’ha de manifestar des de el contacte, sinó, estant present. Acompanyant als nens i que es sentint escoltats, que ells sentint que estem per ells. Aturant-nos d’altres activitats i prestant atenció a les seves necessitats .

La Yvonne, va explicar com els nens necessiten que validem les emocions i sentiments, sempre des del respecte, des de l’escolta, des de l’amor, des de l’empatia…sense recórrer a premis i castics, sense jutjar.

Les mares, hem de estar empoderades per poder donar veu als nostres fills.

Varies mares van compartir exemples de la relació amb els seus fills on es posava de manifest la qualitat del vincle. La Yvonne va reconduir les diferents situacions cap a la escolta i la presència. tot evitant la negació i la crítica, i potenciant la verbalització i nomenament de les nostres incoherències entre la emoció i la conducta, o com diu la Laura Guttman “desorganització psíquica”.

L’encoratjar els fills a compartir en família moments positius durant l’any, anotant-los en papers i anar guardant-los, és un exemple d’activitat vinculant.

Finament, vam concloure la sessió amb un cercle on vam entrellaçar les nostres mans i compartir el nostre sentiment, una veritable imatge de VINCLE de les nostres Llavors.

2015-06-02 20.30.33

manos

Gràcies a Yvonne y totes les persones que vau participar i fer possible aquest fort vincle.

Perquè el que es evident es que: el nostre VINCLE ENS MOU!!!

0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte