Aquest cap de setmana ens hem reunit per endinsar-nos per primer cop a la dansa contact improvització en família gràcies a la Natividad Insua. Ens hem pogut relacionar des de la igualtat i el respecte, grans i petits.

Ara continuarem amb la pràctica fent trobades sense professor de forma regular i gratuita. Si us hi voleu unir, envieu un email a [email protected].

Aquí podeu llegir les opinions dels que ho hem provat:

Poder comunicar-me amb la meva filla només a través del contacte, com quant era un nadó ha sigut una experiència meravellosa. Ens ho hem passat genial! Molt bon rotllo amb les famílies i la Nati un 10! Espero que aquest cap de setmana sigui l’inici d’un grup de contact en familia regular.

Ha estat una oportunitat més per poder compartir amb la meva filla moments i espais únics.

Es genial trobar petits oasis per grups de famílies. Per establir un contacte des del cos entre la pròpia familia i compartir-ho amb altres famílies.

L’important no som un o l’altre; sinó el punt d’unió on conflueix la nostra energia; el que ens permet fluir junts.

Una fantàstica experiència, que m’ha permès compartir amb els companys i, sobretot, amb la meva filla, sensacions noves a través del cos i de la ment.

La classe d’adults m’ha donat eines per guanyar seguretat en els moviments amb les meves filles. He gaudit molt les dues sessions amb les meves filles veient la seva entrega i alegria fent els exercicis. Trobo que la Nati sap connectar molt bé amb els infants i fa molt agradables les sessions.

El contact ens ha permès comunicar-nos amb el cos.

Classe Contact matinal per adults

Fent un tunel els nens per als pares

Foto de grup (diumenge tarda)

 

 

1 Comentari
  1. ANNA BERRAL PLA 8 anys ago

    Hola:
    Sóc una mare que te una filla de 10 anys.
    Fa dies que estic a Llavors de vincle i m’agradaria participar en les activitats de creixement i família.
    M’agradaria saber quan és la pròxima trobada.
    Aquesta adreça em dóna error per enviar-vos un correu,[email protected]. , per això ho faig des de aquí, deixant-vos el comentari.
    Gràcies.
    Anna.

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte