Arribava el cap de setmana. No era un cap de setmana com els altres: anàvem de CAMPING, i ens estrenàvem.

Era la primera vegada per nosaltres, tots tres junts, amb el nostre fill d’1 any i mig i ho fèiem amb un grup de gent que no coneixíem.

Guaaauuuu….sona estrany…però el que si sabíem era el que compartíem:

LA NOSTRA CRIANÇA.

Per tant hi anàvem tranquils, molt tranquils i amb ganes, moltes ganes!!!

Vàrem arribar divendres a la tarda i directes a recepció, alhora va arribar una l’altra família, de seguida ens vàrem situar i posar en comú que érem de Llavors de vincle, aquest nom em dona com seguretat. No veníem sols, veníem de part de Llavors de vincle. I això em relaxava.

El noi de recepció ens va acompanyar a la parcel.la, a la vora ja havia l’altra família empeçant l’aventura de muntar la tenda…nosaltres no n’havíem muntat mai cap…ens hem vàrem sortir…amb ajuda. ;-).

A partir d’aquí ja va ser un experiència genial, tranquil.la i excitant, alegre, divertida, meditativa, reflexiva amb cada conversa, compartint pensaments, idees, inquietuds. Tot era de tots!!!

Els nens també reflectien aquest ambient de pau i benestar familiar, gaudint de l’aire lliure, del contacte amb la naturalesa, de les gallines, dels cavalls, dels porquets, de les oques…de l’hortet, de la piscina, del sorral… i de la súper passejada amb carro.

Quan ja arribava la nit, dins a la tenda, quan tothom ja dormia es respirava proximitat i naturalitat.
Vàrem fer un grup de WhatsApp abans de la trobava i el van nombrar com “ Acampada familiar” i així va ser, érem una gran família!!!

Us passo alguns missatges que s’han compartit al grup de whatss per que vegeu els sentiments que ens ha fet sorgir aquest cap de setmana de CAMPING a Vinyols del Camp:

  • “…ha sigut un cap de setmana de calma i bona companyia. Les nenes ja demanen que ens tornem a veure. Així que hem de repetir-ho….”
  • “…El cap de setmana ha estat molt molt bé. Tant el lloc com la companyia, un 10…”
  • “…nosaltres repetim encantats!…”
  • “…hi han hagut molts moments màgics!”
  • “…Nosaltres també vam gaudi de l’estona I la companyia. Amb ganes de repetir I fer el cap de setmana sencer…la veritat es que a la nit no acabava de trobar el moment de marxar…”
  • “…gràcies a les persones que ho vau organitzar, i esperem que es repeteixi!”
Crec que no fa falta dir res més…gràcies per fer-ho possible I FINS AVIAT!!
0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte