Culturalment els diumenges han estat, des de sempre, un dia de reunió familiar; i això es el que hem fet aquest 18 d’octubre a la Barbacoa i mercat d’intercanvi de tardor!

Només baixar de la furgoneta els més petits ja han descobert els primers tresors del dia; preciosos minerals grisos, plomes d’ocells espacials i fulles per triar i remenar! Per a nosaltres el tresor ha estat la seva il·lusió, un cop més! La cosa no podia anar millor!

Les famílies han anat arribant i el mercadet ha començat a prendre forma. Diferents espais han amenitzat les primeres hores del dia. Els jocs de l’exterior, el mercat i la barbacoa; cada lloc oferia una oportunitat de relacionar-nos diferent, amb gent diferent i a grups reduïts i canviants. I tot vist amb els ulls de la il·lusió. Fantàstic!

Per fi tots assentats a taula; tot de tots! Humus, amanides, coques de recapte, empanades, codonyat amb formatge, escalivada, carn i les grans patates al caliu! Aquells vincles que havíem iniciat anteriorment s’han potenciat. I malgrat que el cansament s’ha presentat, la sobretaula li ha guanyat la partida des del minut zero!

Després de les postres i les infusions, de les converses per arreglar el món, ha arribat l’hora de la disbauxa. La canalla ja controlava l’entorn a la perfecció i als “grans” ens han entrat les ganes de jugar. Geocatching? El psiquiatra? El llop? Quin llop? El de la caputxeta? Doncs no!

Em resulta difícil de definir; diria que es un d’aquells jocs de psicologia. Un dels participants es un llop i la resta son el poble. El llop es va menjant la gent del poble un a un, i cada vegada que actua, el poble delibera i elimina aquell que creuen que es el llop. Personalment crec que el nostre gran regal familiar d’avui ha esta el joc. Perquè ens ha acabat de vincular; en aquell momento hem estat una gran família de famílies!

I per acabar la visita als tipis. Fustes i tela, senzill però càlid; perfecte per deixar córrer la imaginació! Catifes, atrapasomnis, plomes, espelmes i tótem inclòs! Jocs, rialles, records…

TOTS i TOTES ens hi hem imaginat JUNTS!

El dia ha començat plujós, quan per fi ens hem reunit tots, ha sortit el sol!

BBQ i Mercat d'intercanvi LldV Tardor

1 Comentari
  1. Marta Sala 8 anys ago

    Ha estat un dia genial! Ens quedem amb ganes de paellaca i més llop! I el mercadillo genial ens hem firat!

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte