El passat 21 de febrer, famílies de Llavors de Vincle, ens vam trobar a Alcanó.Concretament a ARRE, una associació sense ànim de lucre, dedicada a la recuperació i rehabilitació d’equins. ARRE, ho porten voluntaris que dediquen el seu temps a cuidar i a atendre als cavalls que per motius insignificants i absurds s’haurien sacrificat. Sortosament, ara estan allí. A ARRE, disposen d’un espai completament rural, on els cavalls poden córrer lliurement. No tenen quadres, contràriament al que es podria pensar, i es que els cavalls en llibertat no tenen quadres, ni en necessiten! Els voluntaris, actualment, estan construint un cobert on els cavalls es puguin refugiar en cas de mal temps. Es tracta d’un espai rural, on hi ha diferents zones.

Només arribar, ens trobàvem un espai gran i ballat on els petits podien fer un passeig a cavall i/o en poni. També podien raspallar-los i donar-los-hi menjar. Tota una aventura per als més menuts! Més enllà hi havia una zona on podíem tirar amb arc i fletxes de ventoses. La mar de divertit per als nens/es i pels pares/mares també. Una cabreta va ser l’atracció durant molta estona per a molts/es. A l’hora de dinar, vam anar a la zona d’esbarjo, on hi havia un mini-bar on fins i tot hi feien mojitos! Allí, alguns en taules, d’altres amb mantes de picnic, vam dinar gaudint d’una molt bona companyia. En acabat, els voluntaris d’Arre tenien preparats diferents jocs, com el mocador, etc…que ens van ajudar a fer baixar el dinar. I per suposat, com que tot era terra, arena, etc……els petits van gaudir de valent amb fustes, cordes i tota la resta que aportava el propi lloc.

Personalment, he de dir que vaig quedar enamorada del projecte i fascinada per la dedicació i entrega dels voluntaris que ho duen a terme.  A ARRE, pots apadrinar un cavall i pagar una quota mensual o be gaudir puntualment de l’espai fent una petita aportació.

Gràcies als apadrinadors, visitants  i voluntaris aquesta associació pot tirar endavant.

El temps va acompanyar moltíssim i feia un dia esplèndid.
0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte