Hola a tots i a totes!

Aquest article, està dedicat a vosaltres, he sentit la necessitat d’apropar-vos una mica més al que des de Llavors de Vincle desitgem compartir, comptant amb la vibrant presència de la Yvonne Laborda.

Tots els socis esteu convidats a compartir-vos el dimarts 2 de juny a les 18:30 a l’espai Brida de Lleida.

Per qui no la coneixeu, o desitgeu saber una mica més, Yvonne Laborda és mare de dues filles i un fill, esposa, escriptora i terapeuta Humanística – Holística Gestàltica i assessora en temes de Criança amb Consciència.

Especialitzada en acompanyar a pares i mares de nens no escolaritzats, a professors conscients que desitgen acompanyar als nens d’una forma diferent, des del respecte pels seus ritmes, interessos i permetent que siguin les persones que han vingut a ser.

Imparteix cursos, tallers i assessorament sobre Criança amb Consciència, Creixement Personal, Comunicació no Violenta, Educació i Aprenentatge Autònom (homeschooling – unschooling), va ser professora durant 15 anys i actualment és una familia Unschooler.

Yvonne, és tot un pou ple de preciosos tresors, un cop entres a les seves webs:

http://welivelearning.blogspot.com.es “Aprendiendo todos de todo”

http://yvonnelaborda.com

t’adones de la quantitat d’informació, de coneixements, de passió que mou tota la seva dedicació a compartir amb tothom que es vulgui apropar a conèixer de prop la Criança amb Consciència i tot el que la mou. Ara, és una verdadera fortuna comptar amb ella per ser acompanyats personalment, guiats cadascú en el seu propi camí per avançar conscientment i ser capaços de reconèixer, acollir i així poder donar el pas a canviar allò que desitgem canviar a les nostres vides.

Quan la coneixes personalment perceps l’enorme energia i entusiasme, a mi m’agrada dir-li PASSIÓ que contagia, passió pel que fa, passió pel seu camí, passió per compartir. I això, juntament amb l’anterior descrit la fa una dona potent, capaç i increïblement tendre. Ja que acollir i mostrar tanta flexibilitat i resiliència vers els altres, no és gens fàcil, fer-ho amb actitud d’escolta i interès per cadascuna és d’una tendresa pròpia d’un potent instint de vida com el seu.

De debò no us la podeu perdre. I Llavors de Vincle, té la sort i ens sentim afortunats de comptar amb ella.

Perquè aneu fent boca, agafeu ganes, i us formuleu preguntes que podreu compartir amb ella el dia 2 de juny a les 18:30 a l’espai Brida de Lleida, amb una xerrada sota el nom de “El vincle ens mobilitza”. Us compartim aquest article seu.
Gaudiu-lo!!!

http://yvonnelaborda.com/la-importancia-de-la-conexion-emocional-con-nuestros-hijos/

0 Comentaris

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte