Avui m’he despertat recordant el somni que havia tingut… somiava en que tots els meus somnis es feien realitat a Llavors de Vincle.

Des de la llavor Vincle hem trobat una manera per canalitzar totes les noves propostes que estan sortint al grup. Aquesta idea parteix de la Escola Bressol de Cappont, on està funcionant molt bé des de fa temps.

Us convidem a que compartiu els vostres somnis a tota la comunitat i que tots junts col·laborem per aconseguir fer-los realitat.

Un somni és una proposta, una idea, en definitiva el què t’agradaria que Llavors de Vincle organitzi.

Exemples de somnis: M’agradaria anar a la platja amb el grup, o m’encantaria que Ybonne Laborda fes una xerrada sobre adolescents o proposo que ens unim per a crear un document dirigit als pediatres…

Quin és el teu somni?

La llavor difusió ens ha preparat un formulari a la web on poder expressar els nostres somnis de manera molt fàcil. Aquests somnis arribaran a les vocals de cada llavor. Per això, en el formulari al enviar el teu somni, has de seleccionar la llavor que creus que pot treballar per a fer-lo possible. Si no tens clara la Llavor, no et preocupis, envia’l a Llavor Vincle. Cada llavor canalitzarà els somnis i anirà donant informació dels avanços a la web.

Ja podeu participar, els somnis pel 2015 estan en marxa!

Per enviar el teu somni, fes clic al següent botó:

Què has somiat?

 

Quan es treballa pels somnis, aquests es poden fer possibles i junts tenim molta força.

2 Comentaris
  1. Marta Sala 9 anys ago

    A somniar!!

  2. Jo somio perquè Llavors de Vincle ens connecti com a dones, ens connecti com a families conscients de cada pas que donem. Ens tregui pors i guanyem en respecte a la criança de cada familia, com a món únic i indicutiblement respectuós per cada nen.
    Somio amb que en algun moment als nostres fills i filles se’ls hi retorni el poder que tenen o haurien de tenir des que neixen, a decidir sobre la seva propia vida, ells i només ells són el motor del nostre camí. Ells a través dels nostres actes són petits grans aprenents i mestres de la nostra interacció amb el món.
    Somiem, que els somnis són el motor que impulsa cada llavor. Jo somio que creixem i ens fem un gran arbre amb preciosos i poderosos fruits!

Deixa una resposta

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte