Xerrada amb diàleg obert :  Educació Holística 1: "El meu fill i filla com a mirall amorós"

Data/Hora
20/10/2015
18:30 - 20:30

Places reservades
26


Localització
Orvepard- Centre cívic de Pardinyes


 

Organitza la Llavor de creixement personal. Obert a tothom amb prioritat pels socis de Llavors de Vincle 

Us convidem a la propera xerrada col·loqui amb Diàleg Obert

 

Una educació holística: “El meu fill i filla com a mirall amorós”. Darrera de cada conducta hi ha un missatge per a mi.

A tots en agradaria saber com fer perquè les nostres accions sempre ajudin i recolzin al nostre fill/a, a com entendre el que el nostre fill/a em demana o saber què necessita. Com diu l’Ignasi Salvatella;  Ser mare, pare o educador és sortir a la trobada d’un mateix i ells ens ajuden. 

Donem-nos una oportunitat de rebre, l’Ignasi ve amb ganes de compartir la seva saviesa i experiència, com a poc guanyarem en informació d’un altre punt de vista….. (en aquesta activitat els nens/es son benvinguts)

 

Amb Ignasi Salvatella

Director del Màster en Educació Integral-Holística

Educacio22 – des de la creació i la vivència

Els nens i nenes d’avui neixen amb una major consciència. Cada conducta és també una oportunitat per a nosaltres. Ser mare, pare o educador és sortir a la trobada d’un mateix i ells ens ajuden. Es un procés d’intercanvi i acompanyament en el creixement mutu i els desplegament dels nostres potencials innats. És una educació per a la Vida i des de la Vida.

 La Pedagogia que necessitem pel segle XXI és humanista i holística diu la UNESCO en el seu últim Informe Mundial, al 2015. Una educació holística que integra les múltiples dimensions de la existència humana, centrada en la persona y el bé comú mundial.

Un espai per compartir els canvis sorprenents en la forma de comportar-se i aprendre dels infants i joves d’avui i com ens acompanyem en els nostres canvis per poder-los comprendre (GTM, Generacions del Tercer Mil·lenni).

 

 

 

 


Reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Deixa un comentari