Unes vacances enmig del desastre

Quan

25/06/2020    
17:00 - 18:30

Taller familiar a càrrec de l’artista Roc Domingo, amb la col·laboració d’Albert Gironès i del Projecte Javelina del Centre d’Art la Panera.

Aquest taller pren la forma d’un viatge que vol explorar formes de desplaçament a través de la virtualitat i la imaginació. En el temps de la mobilitat reduïda, aprofitarem per transportar-nos a altres llocs, alguns existents i d’altres que inventarem de nou. Utilitzarem la ment i l’ample de banda per viatjar i explicar els llocs que visitarem. L’eina principal per realitzar el taller serà l’ordinador amb el cual connectarem i altres materials per poder dibuixar i escriure si es creu necessari, encara que no és imprescindible. En definitiva Unes vacances enmig del desastre han estat concebudes com un espai de trobada per jugar, descansar, explorar i relacionar-nos amb la pràctica artística des de casa.

 

El taller és gratuït però amb places limitades. Cal inscripció. La durada del taller es de 2 sessions. Edat recomanada a partir de 6 anys, però tots els infants hi tenen cabuda amb companyia d’un adult. Per realitzar la inscripció heu d’enviar un correu a [email protected]: On hi constin el vostre nom i cognoms, telèfon, correu electrònic i nombre de persones que hi participaran. Un cop us hagueu inscrit, rebreu un correu informatiu del taller i per accedir-hi només caldrà que entreu a l’enllaç̧ que rebreu en el mateix correu electrònic que ens heu proporcionat al fer la vostra inscripció.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte