Musicoteràpia durant l'embaràs

Quan

07/02/2020    
17:30 - 19:00

Reserves

4

Tipus

Reserves

Reserves tancades

On

Centre Cívic de Balàfia (Taller 3)

Mapa no disponible

Com gaudir l’embaràs de manera conscient a través de la música amb Mireia Serra.

La idea és donar informació del paper de la musicoteràpia en l’etapa de l’embaràs, i de com influeix en el vincle de pares i mares amb el nadó abans de néixer, alhora que creixen i gaudeixen plegats.

Una xerrada-taller de caràcter informatiu, vivencial i recreatiu.

Partirem del so, dels elements de la música i del món sonor de les persones, d’exemples i tècniques que posem a l’abast per tal d’arribar a les 4 esferes que interactuen en aquests moments de la vida i de l’ésser humà: emocional, física, intel.lectual i espiritual.

El vincle amb el bebè que ha de néixer, el benestar de la mare i oferir la màxima qualitat de vida durant l’embaràs i del bebè mateix, son aspectes importants que aborda la Musicoteràpia Focal Obstètrica.

El vincle dels futurs pares, la gestació, les emocions, com es desenvolupa l’oïda, com li arriba el so i la vibració al bebè (tant del mon intern com extern que l’envolta), quan podem començar a vincular-nos més directament des de la música i la nostra veu, com facilitem eines per gestionar aspectes relacionats amb estrés… son aspectes que es poden donar a conèixer en aquest espai de compartir.

Mireia Serra Vila.

Llicenciada en filosofia i lletres. Màster de Musicoteràpia i Dra en Psicologia (URL). Treballa a la Fundación Instituto san José (OHSJD, Madrid). Especialitzada en àmbit clínic, hospitalari i Musicoteràpia Focal Obstètrica. Professora i tutora en màsters de musicoteràpia, infermeria i medicina. Sòcia i secretària científica de Nadocat (Iniciativacatalana per a l’assistència del integral del nadó i la familia).

 

 

 

Formulari de reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte