Matemàtiques a la pedagogía Montessori

Quan

28/10/2017    
10:00 - 19:30

Reserves

16

Tipus

Reserves

Reserves tancades

Matemàtiques actives i manipulatives, desenvolupant  les capacitats des de la pedagogia Montessori

Vols experimentar altres maneres d’acompanyar els teus fills i alumnes en l’aprenentatge de les matemàtiques?

Maria Montessori va dissenyar materials de desenvolupament específics per a treballar i entendre els conceptes matemàtics a partir de la manipulació i el contacte directe. Així cada infant té la oportunitat de descobrir per sí mateix els conceptes i relacions matemàtiques. El treball vivencial permet a l’infant entendre què vol dir cadascuna de les operacions matemàtiques, i integrar els aprenentatges d’una manera global, construint així una base molt sòlida que l’ajudarà a passar al posterior estadi conceptual.

Aquest taller presenta un espai preparat amb materials per a desenvolupar el pensament lògico-matemàtic de manera vivencial i divertida. Participaràs activament i veuràs com es treballa amb la metodologia i els materials Montessori.

Taller adreçat a mestres, educadors, mares, pares i tot aquell que desitgi aprofundir en l’observació del desenvolupament humà per acompanyar els infants des d’una mirada conscient i respectuosa.

Taller a càrrec de Susanna Fernando, mestra especialista en pedagogia Montessori i en lideratge i desenvolupament humà. Formadora de mestres, assessora d’escoles i d’equips docents. Realitza tallers creatius d’expressió i creixement personal per a infants, adolescents i adults.

Taller co-organizat amb el MIE (Moviment d’Invovació Educativa de Lleida)

————-

Informació pràctica

Horari: Tot el día. Matí 10h-14h / Pausa per dinar / Tarda 15:30h a 19:30h
Lloc: A la ciutat de Lleida. Confirmarem properament l’adreça
Aportació: El taller per socis de Llavors de Vincle costarà entre 50 euros i 85 euros (dependrà del número final de assistents)
Confirmació de plaça: hi ha poques plaçes disponibles. Anirà per ordre de reserva. Per reservar cal fer l’ingrès de 50 euros abans del 2 d’octubre al compte de Llavors de Vincle (ES45 3140 0001 9800 12234400) amb el concepte “Quota soci MT” i el vostre nom.
Mes informació a: [email protected]
 

Formulari de reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte