Llenguatge verbal a la pedagogia Montessori

Quan

14/04/2018 - 15/04/2018    
Tot el dia

Reserves

12

Tipus

Reserves

Reserves tancades

On

Escola Francesco Tonnuci

Curs complet

Metodología i materials Montessori per a treballar a cicle Infantil el Llenguatge Verbal.
A través dels materials manipulatius específics veurem i experimentarem com aprendre llenguatge verbal generant una base ferma i segura, que facilita el desenvolupament i l’enfortiment d’estructures i processos neuronals.

A càrrec de Susanna Fernando, mestra especialista en pedagogia Montessori i en lideratge i desenvolupament humà. Formadora de mestres, assessora d’escoles i d’equips docents. Realitza tallers creatius d’expressió i creixement personal per a infants, adolescents i adults.

El curs està adreçat a mestres, educadors, mares, pares i tot aquell que desitgi aprofundir en observació del desenvolupament humà per acompanyar els infants des d’una mirada conscient i respectuosa.  

Horari: Tot el día. Matí 9h-14h / Pausa per dinar / Tarda 15:30h a 18:30h

Aportació:  48 euros  
* Si ets mestre i vols convalidar les hores pel departament has d’afegir 5 euros per gestions.
 
Aquest curs està co-organizat amb el MIE (Moviment d’Invovació Educativa de Lleida)
Només podran assistir socis de MIE i de Llavors de Vincle. El cost i les condicions son iguals per els socis de les dues associacions. Si ets soci de MIE i vols gestionar la reserva des de la seva pàgina web, pots fer-ho aquí
 
Per confirmar la reserva a traves de Llavors de Vincle cal fer l’ingrés de 48 euros (53 euros si vols reconeixement de crédits) abans del 7 de març al compte de Llavors de Vincle (ES45 3140 0001 9800 12234400) amb el concepte “Quota soci LVM” i el vostre nom.
 
Si no ets soci de cap de les dues associació i vols assistir al curs, pots fer-te soci de Llavors de Vincle aquí i/o de MIE aquí
 
Més informació a: [email protected]
 

Formulari de reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte