Implicació de la visió en els aprenentatges

Quan

17/02/2017    
17:30 - 19:00

Reserves

14

Tipus

Reserves

Reserves tancades

On

Associació de veïns de Cappont

Xerrada a càrrec Araceli Garcia Cardona (optometrista)

Ens explicarà sobre la jerarquia del desenvolupament de la visió, els requisits visuals per a la lectura, requisits visuals pel càlcul i la simptomatologia dels trastorns associats a problemes visuals. També hi haurà una estona per resoldre dubtes.

Araceli està especialitzada en: optometria del desenvolupament, optometria pediàtrica, optometria comportamental, fototeràpia optomètrica de sintònics, contactologia, teràpia visual.

Exerceix professionalment des de 1983, inicialment en el centre d’optometria i de contactologia M. Florit a Barcelona fins al 1995, després com directora clínica de Federòptics a Lleida. Al 1998 inicia la seva col ·laboració amb el Servei d’Optometria de Gestió de Serveis Sanitaris de l’Hospital de Santa Maria a Tàrrega, i des de 1999 pren la decisió de dirigir i gestionar el meu propi centre a Lleida: Centre d’Optometria “VISIÓ INTEGRAL” c/ Príncep de Viana 51-53 1º 2ª tel: 973231964  www.visiointegral.cat  i a Tàrrega: Centre òptic c/Plaça del Carme nº2 tel: 973 500488

 

Formulari de reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte