Ensenyem a conduir als i les juniors

Quan

18/06/2023    
Tot el dia

Reserves

6

Tipus

Reserves

Reserves tancades

Ensenyaràs a conduir el teu fill/a en pistes i instal·lacions preparades per a realitzar totes les maniobres necessàries amb cotxe de doble comandament en un entorn a l’aire lliure

Passarem un diumenge únic, en família i en grup per a passar-ho encara més bé.

Ensenyaràs a conduir el teu fill/a en pistes i instal·lacions preparades per a realitzar totes les maniobres necessàries amb cotxe de doble comandament en un entorn a l’aire lliure . A més, aquesta activitat inclou: conducció de patinets, buggies, bicicletes elèctriques, simulador de bolcada, ulleres de simulació de fatiga, alcohol i drogues.
Un diumenge únic per a passar temps de qualitat en família amb l’ acadèmia Educatrafic que aposta per a què diversió i formació vagin sempre de la mà.

Hem aconseguit per a aquest grup un preu especial LldV  a 100€, ja que l’activitat total costa 121€ . El circuit es troba a Saragossa , el curset dura 6h, així que farem allà tot el dia, ens endurem el dinar i intentarem menjar de pic nic en alguna zona habilitada. Si anem en grup, encara ho gaudirem més.

Hi ha places limitades, per tant demanem compromís d’assistència. És imprescindible que feu reserva, ho pagarem allà en efectiu.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç: https://educatrafic.es/

 

Formulari de reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte