ConfiFesta de Llavors de Vincle

Quan

17/05/2020 - 24/05/2020    
Tot el dia

Tipus

Activitat artística en col·laboració amb la Panera. Sortejem una bossa i una samarreta de LldV entre els que penjeu una foto a les xarxes amb les etiquetes #lapaneralleida i #confifestalldv.

Entre les propostes que ens feu arribar per Instragram, Facebook o Twitter seguint la següent proposta farem el sorteig d’una bossa i una samarreta de LldV.


Activitat proposada

Aquests dies des de casa us proposem conèixer alguns dels artistes contemporanis del Centre d’Art la Panera i posar en pràctica alguns aspectes del seu procés creatiu.

Sergi Delgado, tipògraf en residència 20/21 a la Panera.

Sergi Delgado és director d’art, dissenyador gràfic, tipògraf, il·lustrador, artista, sagitari i alguna cosa més. Troba la seva inspiració a la natura i en la perfecció de les formes geomètriques i matemàtiques.

Intensament influenciat per l’Op art, la psycodelia i el surrealisme. Li agrada treballar en els camps de la música i la cultura. La tipografia es sovint el pilar sobre el que sustenta el seu treball. Fidel al risc, al disseny multidisciplinar i a l’experimentació, on combina imatges textures i motion graphics.

El tipògraf en residència a la Panera es l’encarregat d’elaborar les diferents identitats tipogràfiques que acompanyen a les exposicions del
centre de documentació i activitats, així com també les de l’espai miniPanera i les del servei educatiu.

En motiu de l’actual situació que estem vivint ens proposa una sèrie de letterings, que adjuntem, amb missatges com LOVE, STAY HOME, ENJOY… per a que els puguem intervenir a casa amb pintura, colors, collage o de manera digital.

Descarrega aquí COLOR-LETTERING

Recordeu que per participar al concurs heu de compartir-ho a les xarxes amb els hashtags #lapaneralleida i code>#confifestalldv.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte