Anem a la neu!

Quan

30/01/2016 - 31/01/2016    
Tot el dia

Reserves

32

Tipus

Reserves

Reserves tancades

On

Villaller

Ens retrobem totes les famílies de llavors de vincle! aquest cop, no ens conformàvem només amb un dia i hem llogat la casa de colònies de Montsant, al poble del Vilaller. http://www.vergeblanca.org/FVBwiki/index.php?wiki=Servei.Cases

En aquestes èpoques de fred, volíem compartir un dia a la neu, així que equipeu-vos que ens anem a la neeeeu!!!

Des de la llavor famílies estem treballant per a l’organització i programació de l’esdeveniment, que de ben segur ens engrescarà a tots i totes. Serà benvinguda la teva proposta als comentaris.

De la mateixa manera, ja que aquesta activitat requereix un gran desplaçament i volem ser respectuosos amb el medi i amb els infants als qui no agrada viatjar… etc… proposem compartir viatge entre famílies, així que deixa un comentari especificant si necessites o tens plaça al teu vehicle i mirarem de compartir.

Els preus, per als que no us acabeu de decidir, són aquests:

– de 20 a 29 persones pensió complerta 27.50/dia
– més de 39 persones  26.25/dia
– els nens paguen 20 a partir dels 3 anys
Si pugem dissabte al matí fins diumenge seria una pensió complerta més un dinar de diumenge o si pugem dissabte i fem el dinar per lliure seria pensió complerta sopar dissabte i esmorzar i dinar diumenge. Es a dir, no paguem dos dies.

Ara que ja us heu decidit, apunteu-vos a l’activitat i ens veiem el cap de setmana del 30 i 31 de gener del 2016!!!

ATENCIÓ: Finalment només disposem de 44 places, així que hi haurà límit a l’hora d’apuntar-se! i recordeu que només us hi podreu apuntar fins al dia 17 de gener, ja que s’ha de dir a la casa de colònies quants serem amb antelació.

Formulari de reserves

Les reserves estan tancades per aquest esdeveniment.

Contacta'ns

Envian's un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Enviant

Entra amb el teu usuari

or    

Forgot your details?

Crea un compte