En aquest formulari pots demanar accés als grups de WhatsApp actius en aquest moment. Per obtenir l’accés, recorda que has de ser soci.

El teu nom i cognoms (obligatori)

El teu telèfon (obligatori)

Aquests són els grups actius de LldV. Marca als que vulguis demanar accés:

Grup Benvinguts a LldVLlavor NaixementLlavor CriançaLlavor FamíliesLlavor CreixementLlavor CreativitatLlavor DifusióLlavor Gestió econòmicaParlem de criança-LldVGeocachingCarteig infantsIoga en família en anglèsContact en famíliaJocs de TaulaBenvinguda NadóLlista difusió activitats afinsLlista difusió activitats LldV

Importat! Per rebre missatges d’una llista de difusió de WhatsApp cal tenir el telèfon de LldV (615720574) guardat a la teva agenda de contactes.
  • La llista de difusió “Activitats afins” serveix per informar, a qui ho sol·liciti, de les activitats afins de Lleida i rodalíes de les quals ens assabentem. Sol·licita accés amb aquest formulari.
  • La llista de difusió “Activitats LldV”  serveix per informar als socis de qualsevol comunicat o activitat que organitza LldV o entitats amb el segell LldV. Per defecte, t’afegim en aquesta llista al fer-te soci.  Si no estàs rebent cap missatge de LldV pots tornar a demanar l’accés en aquest formulari.